Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Een eigen huis bouwen is een complex proces. Wat zijn de mogelijkheden en problemen van een bepaald kavel? Wat zijn de stappen van woonwensen (programma van eisen) naar een ontwerp? Hoe vraag je een bouwvergunning aan?

Ons bureau heeft ruime ervaring met het verzorgen van dit proces. Wij verzorgen alle wettelijk verplichte documenten, tekeningen en berekeningen, van eerste schets tot oplevering. Omdat wij hiervoor alle kennis binnen ons bureau hebben kunnen ook uw wensen vertalen tot een droomhuis.

Het bouwen in particulier opdrachtgeverschap gebeurt vaak met meerdere mensen tegelijk. Dit proces is ingewikkeld en kent vele communicatielijnen. Wij kunnen u helpen om dit proces te begeleiden. Wij verzorgen de communicatie met gemeente, ontwikkelaar, aannemer en overige adviseurs en houden daarbij toezicht op de bouwplaats. Daarbij zullen wij u tussentijd op de hoogte houden van het bouwproces. Door onze ervaring op dit gebied, zijn wij als geen ander in staat uw persoonlijke wensen te vertalen naar een op maat gemaakte woning.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.